Baskan Gürkan, TIGEM Müdürü Akin'i Kabul Etti

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Malatya Sultansuyu Tarim Isletmesi (TIGEM) Müdürlügüne atanan Olcay Akin’i kabul ederek bir süre görüstü.

Baskan Gürkan, TIGEM Müdürü Akin'i Kabul Etti
Yogun programlarina ragmen kendilerini kabul eden Baskan Gürkan’a tesekkür eden TIGEM Müdürü Olcay Akin, “Yogun programindan bize zaman ayirarak, makaminda kabul eden Büyüksehir Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum. Malatya’ya henüz yeni geldim. Sultansuyu Tarim Isletmesi’ne atandim. Sayin Baskanimizi hem yakindan tanimak hem de çalismalar hakkinda bilgi almak için geldik. Bu nazik kabulünden dolayi kendisine çok tesekkür ediyorum” dedi.

TIGEM Müdürlügüne atanan Olcay Akin’a yeni görevinde basarilar dileyen Baskan Gürkan ise ziyaret sirasinda yaptigi konusmada, “Katilimci belediyecilik temeli ilkesinde gerek Sivil Toplum Örgütlerimiz olsun, gerek Sendikalarimiz olsun, gerekse de Kamu Kuruluslarimiz olsun hakikaten yakin iliski ve temas halindeyiz. Özellikle yaptigimiz islerle ilgili görüs ve fikir alis verisiyle beraber ayni zamanda paydas olma aliskanligimiz da vardir. Eger bir basari varsa bu basarinin temelinde de bu esas var. Yani katilimci ve herkesi bu ise katmak, herkesin fikrini almak bizim için çok önemlidir. Yol haritamizin olusmasinda da biz hep buna önem vermisizdir. Sultansuyu Haramiz da hakikaten Osmanli döneminden gelip Cumhuriyetimizle bize devredilen ve hala da Türkiye’nin en mümtaz seçme atlarinin yetistigi bir çiftliktir. O çiftlikte görev almaniz bizi ziyadesiyle memnun etmistir. Insallah o çiftligimizin gerek döner sermayeyle olan is ve islevleri açisindan gerek yönetim anlaminda ve bizlerle ileriki zamanlarda paydas olarak çalisacagimiz sosyal ve kültürel etkinliklerde birlikte olmayi diliyorum. Biz zaman zaman Sultansuyu’nda etkinlikler de düzenliyoruz. Ben tekrar görevinizde basarilar diliyorum. Sultansuyu’muz ve Malatya’miz güzeldir. Buradan memnun kalacagina inaniyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA