Yaslilarin Evlerinin Bayram Temizligi 'Hünerli Eller'den

Amasya’nin Suluova ilçesinde yasli ve ihtiyaç sahibi vatandaslarin evlerinin bayram temizligini Suluova Belediyesi’nin kurdugu ‘Hünerli Eller’ ekipleri yapti. Önceden tespit edilen evlere giden ekipler hummali çalismalar sonucu odalari ve esyalari piril piril hale getirdi.

Yaslilarin Evlerinin Bayram Temizligi 'Hünerli Eller'den
Evi temizlenen 84 yasinda Pakize Bütüner, “Kizlarim geldiler. Bayram temizligimi yaptilar. Onlari gönderen Fatih Baskanimdan Allah razi olsun” dedi.

Felçli esiyle birlikte yasayan 69 yasindaki Rabia Birlikçi de evlerinin her yanini temizleyen görevlilere tesekkür etti. 80 yasindaki Gazi Ahmet Karatas ise siir okuyarak mutlulugunu paylasti.

Içisleri Bakanligi ile birlikte yaklasik 5 yildir yürüttükleri proje kapsaminda olusturulan ‘Hünerli Eller’ ekibinin çalismalarina büyük önem verdiklerini belirten Suluova Belediye Baskani Fatih Üçok, “160 hanenin bayram temizligi yapildi. Bu Ramazan Bayrami öncesinde de büyüklerimizin hayir dualarini almak istiyoruz” diye konustu.

Ilçedeki yasli, dezavantajli vatandaslarin evlerinin dönüsümlü olarak temizlenirken kisisel bakimlarinin da yapildigina deginen Baskan Üçok, vatandaslarin ve Islam aleminin bayramini kutladi.
Kaynak: İHA