Vali Yilmaz'dan 'Bayraminiz Kemerli Olsun' Denetimi

Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, Içisleri Bakanligi’nin Ramazan Bayrami öncesi 81 ile gönderdigi talimatlar dogrultusunda polis ve jandarma ekipleriyle birlikte trafik denetimine katildi.

Vali Yilmaz'dan 'Bayraminiz Kemerli Olsun' Denetimi
Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumus ve Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Zafer Tombul Içisleri Bakanligi’nin Ramazan Bayrami öncesi 81 ile gönderdigi talimatlar dogrultusunda kentin farkli noktalarin kurulan trafik denetimine katildi.

Yolculuk yapanlarin emniyet kemerlerine de özellikle dikkat eden Vali Yilmaz, sürücülere “Bayraminiz Kemerli Olsun” olsun diyerek kirmizi düdük dagitti.

Denetimlerinin ardindan gazetecilere açiklama yapan Vali Erdinç Yilmaz, “Içisleri Bakanligimizin baslattigi, Türkiye genelinde ayni saatte trafik uygulamasi gerçeklestirdik. Bütün sürücülerimizin kurallara uymasini, emniyet kemerlerini takmasini, güvenli bir yolculuk yapmalarini istiyoruz. Güvenli ve huzurlu bir bayram geçirebilmek için trafik tedbirlerimizi aldik, denetimlerimizi yapiyoruz. Bayramimiz kemerli olsun, bütün sürücülerimize güvenli yolculuklar diliyoruz. Huzur ve güven içinde bir bayram olmasi dilegiyle bütün sürücülerimizin Bayramini kutluyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA