500 Çocuk Bayrami Önceden Yasadi

Sakarya’da kurulan ve birçok ihtiyaç sahibi ailenin yüzünü güldüren yardimlasma dernegi bu kez yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklarla beraber 500 çocuga bayram havasi yasatti. Çesitli hediyelerin dagitildigini söyleyen yardimlasma derneginin kurucularindan Ömer Kaçan, “Bütün çocuklarimiza oyuncak dagitirken, ihtiyaç sahibi ailelerimize de oyuncak hediye ediyormus gibi bayramlik hediye ettik. Kimsenin kalbi kirilmadi, kimse üzülmedi, herkes mutlu” dedi.

500 Çocuk Bayrami Önceden Yasadi
Sosyal medyada kurulan ve birçok ihtiyaç sahibi ailenin yüzünü güldüren Iyilik Kazanacak Yardimlasma Dernegi, bu kez yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklarla beraber 500 çocuga bayram havasi yasatti. Limit Yok ekibi tarafindan Sakarya Millet Bahçesi’ne kurulan senlik alaninda bütün çocuklar bayrami önceden yasadi. Birbirinden havali oyuncaklar ve oyun parkurlarinda eglenen çocuklar, karnaval yiyecekleri, panayir oyunlari, yarismalarin yani sira masal ve çizgi film kahramanlarinin çesitli sunumlariyla gönüllerince eglendi. Yaklasik 500 çocugun katilimiyla ve bayram havasinda geçen senliklerde, minikler birçok oyunu büyük bir keyifle oynayarak unutulmaz bir gün yasadi. Limit Yok ekibinin kurucu ortaklarindan Cüneyt Uzun, yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklara çesitli hediyelerin verildigi ve çocuklarin gönüllerince eglenmelerini saglamak için bu etkinlige imza attiklarini belirtti.

Ekibin kurucu ortaklarindan Ömer Kaçan ise hediye dagitilan çocuklarin yani sira ihtiyaç sahibi çocuklara da hediye veriyormus gibi aldiklari bayramliklari hediye ettiklerini bu dogrultuda da kimsenin rencide olmadigi ve üzülmedigi bir etkinlik geçirdiklerini aktardi. Etkinlikte gönüllerince eglenen çocuklar ise, çesitli oyunlar ve yarislar eglendiklerini senlik alaninda çok mutlu olduklarini aktardi.

“Çocuklari eglenince de biz mutlu oluyoruz”

Çesitli oyunlarla çocuklari mutlu etmek istediklerini belirten Limit Yok ekibinin kurucularindan Cüneyt Uzun, “Iyilik Kazanacak Yardimlasma Dernegi olarak uzun zamandir çocuklarimiz için bir sey yapmak istiyorduk. Yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklarimiza hem hediyeler verip hem de böyle bir senlik organize ederek onlari mutlu etmek istedik. Kisitlamalarda da çocuklarimiz çok magdur oldu, evlerinden çikamadilar. Hava da çok güzel çocuklarimiz böyle bir etkinlikte doyasiya egleniyor. Çocuklari eglenince de biz mutlu oluyoruz. Sloganimiz da çocuklar gülsün, dünya dönsün. Onlarin mutlulugu bizim için çok önemli, çocuklar bizim kirmiziçizgimiz. Onlar için oyun parkurlari kurduk, çesitli etkinlikler yapiliyor ve hediyeler dagitiliyor. Onlarin eglenmeleri için hiçbir seyden kismadik. Hayal kahramanlari ve çizgi film karakterlerimiz de var, çocuklarimizla ilgileniyorlar. 18 farkli animatörümüz var burada, 7 tane oyun parkurumuz var, çocuklarimiz burada egleniyor. Bayram öncesinde onlara bayrami yasatmak istedik” dedi.



“Ihtiyaç sahibi hiç kimse kalmasin istiyoruz”

Ihtiyaç sahibi insanlar için sefer olduklarini aktaran Limit Yok ekibinin kurucularindan Ömer Kaçan, “Iyilik Kazanacak Yardimlasma Dernegi olarak çok mutluyuz. Ailelerimizi davet ettik ve onlarda buraya geldiler. Aslinda bu organizasyonun amaci suydu; ihtiyaç sahibi öksüz, yetim ve kimsesiz çocuklarimiz ve bunun yani sira tüm çocuklarimizi eglendirmek için buradayiz. Onlara bayramlik aldik, onlari dagitmak için buraya geldik. Ama onlari kirmamak, üzmemek için çekilis yaparak dagittik alinan bayramlik ve hediyeleri. Bütün çocuklarimiza oyuncak dagitirken, ihtiyaç sahibi ailelerimize de oyuncak hediye ediyormus gibi bayramlik hediye ettik. Kimsenin kalbi kirilmadi, kimse üzülmedi, herkes mutlu ve biz de bunun mutlulugu içerisindeyiz. Çocuklarimiz bizim için çok degerli, onlar bizim kirmizi çizgimiz. Onlarin psikolojisi ve mutlulugu bizim için çok önemli. Biz dernegi kurdugumuzdan beri hep duygusal videolar paylastik. Çok fazla aci dolu hikayeler paylastik ve bu tarz videolara karsi insanlar üzüldü. Bu etkinlik bir nebze de olsa takipçilerimiz ile birlikte bizlerin de yaramiza merhem oldu, çocuklarla birlikte bizlerde eglendik. Duygusal videolar yerine bu tarz videolari da paylasmak isteriz tabi, herkes mutlu olsun ve yüzü gülsün istiyoruz. Ihtiyaç sahibi hiç kimse kalmasin istiyoruz. Temennimiz bu yönde ve bunun için de insallah iyilik kazanacak” diye konustu.

Kaynak: İHA