Freni Bosalan Traktör Park Halindeki Ticari Taksiye Çarparak Durdu

Aydin’in Kusadasi ilçesinde, freninin bosalmasi nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çikan traktör, park halindeki otomobil ve motosiklete çarpti. Kazada traktör sürücüsü yara almazken araçlarda büyük çapta hasar olustu.

Freni Bosalan Traktör Park Halindeki Ticari Taksiye Çarparak Durdu


Kaza, saat gece saatlerinde Ikiçesmelik Mahallesi Zincirlidere Sokak üzerinde meydana geldi. M.G. yönetimindeki 03 RF 069 plakali hirdavat yüklü traktör, iddiaya göre sokak arasinda freninin bosalmasi nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çikti. Park halindeki 09 T 4362 plakali otomobile ve 35 AU 3343 plakali motosiklete çarpan traktör güçlükle durabildi. Traktörün çarptigi otomobilde maddi hasar meydana gelirken, bos oldugu ögrenilen bir dükkan duvarini yikarak içeri girdi. Ihbar üzerine kaza yerine polis ekipleri sevk edilirken, traktör sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu.

"Deprem oldu sandik"

Apartmanda oturan Cem Özbagci kaza nedeniyle saskinlik yasadigini belirtti.

Özbagci, “Çocuklarla salonda oturdugumuz sirada sarsintili ve gürültü bir sey hissettik. Ilk basta deprem oldu sandik, balkona çikinca etrafa bakindim ki deprem degil, asagida bu kaza olmus. Ben böyle bir kazayi ilk defa görüyorum. Allahtan kimseye bir sey olmadi” dedi.

Kaynak: İHA