Emniyet Kemeri Ile Hayati Kurtulan Seyit Izgi Açiklamasi 'Su An Hayattaysam Kemer Sayesinde'

Kozan Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan sürücüleri bilinçlendirmek için yapilan uygulamada “Bayraminiz kemerli olsun” slogani ile sürücüler emniyet kemeri takmasi ve trafik kurallarina uymasi noktasinda bilinçlendirildi. Emniyet kemeri taktigi için geçmiste bir trafik kazasindan kurtulan sürücü ise tüm sürücülere emniyet kemeri takmalari için seslendi.

Emniyet Kemeri Ile Hayati Kurtulan Seyit Izgi Açiklamasi 'Su An Hayattaysam Kemer Sayesinde'
Adana’nin Kozan ilçesinde ilçe emniyet müdürlügü önünde trafik polisleri Ilçe Emniyet Amiri Hüseyin Çimen ile birlikte sürücüleri “Bayraminiz kemerli olsun” slogani ile uyardi. Sürücülere Içisleri Bakanligi tarafindan hazirlanan "Bayraminiz kemerli olsun" yazan ve kurallari hatirlatan brosür dagitimi yapildi. Trafik ekipleri emniyet kemeri kullanan sürücülere tesekkür ederek bayramlarini tebrik etti.

Uygulamada Seyit Izgi isimli sürücü daha önce geçirdigi trafik kazasinda emniyet kemeri sayesinde hayatta kaldigini aktararak, “Su an hayatta isem kemer sayesinde. Daha önce agir bir trafik kazasi geçirdim ve kemer sayesinde hayatayim. Tüm soför arkadaslara mutlaka kullanmalarini öneriyorum” diye konustu.

Polis ekipleri bayram boyunca vatandasin huzur ve güvenligi için ilçe genelinde siki denetim ve tedbirlerin sürecegini kaydetti.

Kaynak: İHA