Iki Grup Genç Sandalyeler Ile Birbirlerine Saldirdi

Daha öncesinde Sakaryaspor kutlamalarinda aralarinda tartisma çikan iki grup genç düzenlenen farkli bir etkinlikte tekrar karsi karsiya gelince ortalik karisti. Masa ve sandalyelerin de zarar gördügü olay polis ekiplerinin bölgeye gelmesi ile sonlandi. Kavganin ardindan masa ve sandalyeleri zarar gören organizasyon firmasi yetkilisi ise zararinin karsilanmasini istedi.

Olay, Adapazari ilçesinde düzenlenen bir etkinlikte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha öncesinde Sakaryaspor kutlamalarinda aralarinda tartisma çikan iki grup genç tekrar karsilasti. Ilçede düzenlenen farkli bir etkinlikte karsi karsiya gelen gençler arasinda kavga çikti. Olay esnasinda bölgede bulunan bazi masa ve sandalyelerde zarar gördü. Kavga daha fazla büyümeden o sirada bölgede devriye atmakta olan Sakarya Il Emniyet Müdürlügüne bagli Yunus Timleri’nin bölgeye gelmesiyle son buldu.

Taraflarin ayrilmasinin ardindan masa ve sandalyeleri kirilan organizasyon firma yetkilisi gençlerden zararlarini karsilamasini talep etti. Olayi anlatan genç Y.A., “Sakaryaspor kutlamalarinda aramizda bir husumet olmustu. Simdi tekrar karsi karsiya geldik, çagirdilar konusacagiz dediler sonra karsi taraftan bir tanesi Murat’in yani arkadasimin boynuna sarildi. Ve o esnada bir arbede yasandi” ifadelerine yer verdi. Öte yandan, kavgaya karisan gençlerden biri yasanan zarari karsilamak için cep telefonu numarasini, organizasyon firmasi yetkilisine verdi.
Kaynak: İHA