Atakum Belediyesi'nden Bayramlik Dayanismasi

Atakum Belediyesi Paylasim Merkezi, Ramazan Bayrami öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulastiracagi bayramlik hazirliklarini tamamladi. Bayram için özel olarak düzenlenen Paylasim Merkezi magazasinda her yastan ve bedenden kiyafet yer aliyor.

Atakum Belediyesi'nden Bayramlik Dayanismasi
Atakum Belediyesi Paylasim Merkezi (PAYMER), Ramazan ayi boyunca ihtiyaç sahibi ailelere ulastirdigi dayanisma kolilerinin ardindan PAYMER magazasini Ramazan Bayrami’na hazirladi. Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci’nin sik sik dayanisma çagrisi yaptigi ve hayirseverlerle ihtiyaç sahipleri arasinda köprü olan PAYMER’in her yastan, cinsiyetten ve bedenden bayramliklarin özenle düzenlenip sergilendigi magazasi kapilarini açti.

Paymer’den yogun mesai

PAYMER’in Ramazan Bayrami çalismalariyla ilgili bilgi veren PAYMER Sorumlusu Süleyman Kurt, “Bu Ramazan ayinda da Atakum Belediyesi Paylasim Merkezi olarak evlere dayanismayi tasidik. PAYMER personeli bayram nedeniyle yogun tempoda çalisarak magazamizi bayrama hazirladi. Ihtiyaç sahibi komsularimizi magazamizda agirlamaya ve bayramliklarini ulastirmaya basladik. Her yastan, cinsiyetten ve bedenden kiyafetin yer aldigi magazamiza Atakumlulari bekliyoruz. Simdiden herkesin Ramazan Bayrami’ni kutluyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA