Didim'de Zabitalara Sezon Öncesi Egitim

Didim Belediyesi Zabita Müdürlügü, Didimli vatandaslarin daha verimli ve iyi bir turizm sezonu geçirmesi için toplanti gerçeklestirdi.

Didim'de Zabitalara Sezon Öncesi Egitim


Didimli vatandaslarin huzuru ve refahi için görevlerini 7 gün 24 saat sürdüren Didim Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, turizm sezonuna sayili günler kala toplanti gerçeklestirdi. Didim Belediyesi Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen toplantiya Didim Belediyesi Zabita Müdürü Murat Hacifettahoglu baskanlik etti.

Toplantida, Didimli vatandaslar ile kente gelecek olan yerli ve yabanci turistlerin daha huzurlu bir sezon geçirmesi için alinacak önlemler ile ilçenin sagligi, düzeni ve esenligi çerçevesinde zabita ekiplerinin görevleri görüsüldü. Müdür Hacifettahoglu, seyyar saticilar ile mücadele, çevre kirliligi, çevresel gürültü, kaldirim isgalleri, isyeri açma ile çalisma ruhsati gibi konularda personellere bilgi verdi. Müdür Hacifettahoglu, Didim halkinin huzuru için çalisma ve denetimlerinin araliksiz sürecegini, ilçeye gelen vatandaslarin esenligi için turizm sezonu boyunca ekiplerin tam kadro sahada olacagini belirtti.

Kaynak: İHA