Bir Kisiyi Biçaklayip 2 Cep Telefonu Gasp Eden 3 Zanli Tutuklandi

Adana’da 3 kisi, 2 kisinin cep telefonunu gasp edip bir kisiyi yaralamaktan tutuklanirken, bu anlar anbean görüntülendi.

Bir Kisiyi Biçaklayip 2 Cep Telefonu Gasp Eden 3 Zanli Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre olay, 19 Nisan günü saat 19.30 siralarinda Yüregir ilçesi Sinanpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre Firat D. (20) ile kuzeni Baran D. (18), gezmek için Kuvayi Milliye Parki’na gitti. Bankta oturan kuzenlerin yanina gelen Cengiz B. (20), Cemal A. (21), S.A. (17) ile E.B. (17), Firat D. ile Baran D.’nin cep telefonlarini istedi. Firat D. ile Baran D. cep telefonlarini vermeyince iki grup arasinda tartisma çikti. Tartismanin kisa sürede kavgaya dönüsmesi üzerine Cengiz B., cebinden çikardigi biçakla Firat D.’yi yüzünden ve bogazindan yaraladi. Süpheliler, Firat D. ile Baran D.’nin cep telefonlarini alip kaçti. O anlar bölgedeki güvenlik kamerasina yansidi.

Çevredekilerin ihbari üzerine parka gelen saglik görevlileri yarali gence ilk müdahaleyi yapip ardindan hastaneye götürdü. Firat D.’nin sikayeti üzerine Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Gasp Büro Amirligi ekipleri, süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti. Ekipler, Sinanpasa Mahallesi’ndeki evlerine yapilan baskinlarda 4 süpheliyi de gözaltina aldi. Süphelilerden E.B.’nin evinde yapilan aramalarda ise gasp ettikleri cep telefonlari ele geçirildi.

Emniyete götürülen süpheliler, ifadelerinde suçlarini itiraf etti. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden Cengiz B., Cemal A. ile S.A. çikarildiklari mahkemece tutuklanirken, E.B. ise adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi. Cep telefonlari ise sahiplerine teslim edildi.
Kaynak: İHA