Baskan Arslan Her Aksam Baska Bir Gönül Sofrasina Konuk Oluyor

Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, Ramazan ayi boyunca her aksam farkli bir gönül sofrasina konuk olarak, hemsehrileriyle bir araya geliyor.

Baskan Arslan Her Aksam Baska Bir Gönül Sofrasina Konuk Oluyor
Ramazan ayinda ihtiyaç sahiplerine gida kolisi yariminin yani sira evde yalniz yasayan ve bakima muhtaç yaslilara günde 2 ögün sicak yemek dagitimi gerçeklestiren Çameli Kaymakamligi ve Çameli Belediyesi, Ramazan ayinin bereketi ve paylasmanin verdigi huzuru yasatiyor.

Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan da 11 ayin sultani Ramazan’da mahalle sakinlerinin ortaklasa düzenledigi iftara katilmasinin ayni sira her aksam bir haneye konuk olarak vatandaslarla bir araya geliyor.

Ramazan’in muhabbet ve birlik ayi oluguna dikkat çeken Baskan Arslan, “Ramazan ayinin bereketini paylasmak için bir araya geliyoruz. Mahalle sakinlerimiz, hem komsuluk iliskilerinin gelismesine vesile olan hem de birlik ve beraberlik duygularini pekistiren iftar sofralarina yogun ilgi gösteriyor. Ramazan’in bereketini birlikte paylasiyoruz. Iki yil bir pandemi süreci yasadik. Haliyle bu iki yilda eski ramazanlar gibi bir ramazan yasayamamistik. Ben de firsat buldukça degerli kardeslerimizle burada beraber iftar açmaya gayret ediyorum. Insallah rabbim bizlere bayrama kavusmayi nasip etsin. Ramazan muhabbettir, bir olmaktir. Benden geçip, biz olmanin sevincidir” dedi.

Son olarak Imamlar Mahallesi sakinlerinin düzenledigi iftar sofrasina konuk olan Baskan Arslan, iftar sonrasi vatandaslarin çay davetini geri çevirmeyerek, sicak bir sohbet gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA