Bakirköy'de Genç Bir Kadin Seyir Halindeki Otomobilden Atladi

Bakirköy’de genç kadin, seyir halinde olan otomobilden atladi. Asfaltta sürünen kadin agir yarali bir sekilde hastaneye kaldirildi.

Bakirköy'de Genç Bir Kadin Seyir Halindeki Otomobilden Atladi
Olay, dün gece saatlerinde Bakirköy Yenimahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksu Caddesi’nden Kennedy Caddesi’ne dogru seyir halinde olan 34 NN 9147 plakali aracin içindeki kimligi ögrenilemeyen genç kadin, henüz bilinmeyen nedenle otomobilden disari atladi. Asfaltta sürünen kadinin yüzü parçalanirken, olayi gören vatandaslar durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen saglik ekipleri, yerde hareketsiz yatan yaraliyi, yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirdi. Polis, olayin yasandigi yerde emniyet seridi çekerek çalisma baslatti. Yerdeki kan örnekleri ve diger delilleri toplayan ekipler, bunlari incelemek üzere Emniyet’e götürdü. Yarali kadinin durumunun ciddi oldugu ögrenildi. Ekipler, olayla ilgili çalismalarina devam ediyor.

’20-22 yaslarindaki kadinin yüzü asfalta sürterek parçalanmisti’

Olayi gören benzin istasyonu çalisani Mehmet Sait Gülsan, “Araç alisveris merkezinin oradan dogru geliyordu. Arabanin kapisi bir anda açildi. Fakat süratli degildi. Kapi açildi. Içeriden birisi düstü. Düsmesiyle beraber kafasini yere çarpti. Araç 20-30 metre sonra durdu. Sürücüsü geldi. Daha sonra polisler geldi ambulans geldi. Aldi götürdüler hastaneye. Bayandi. Hareketsiz duruyordu. Yüzü parçalanmisti. Asfalta sürtmüs surati. 20-22 yaslarindaydi sanirim” dedi.

Kaynak: İHA