Yenimahalle Belediye Baskani Yasar Minik Ziyaretçilerini Agirladi

Ankara Yenimahalle’de bulunan bir ilkokulun ögrencileri, Yenimahalle Belediye binasinda Belediye Baskani Fethi Yasar’i ziyaret etti.

Yenimahalle Belediye Baskani Yasar Minik Ziyaretçilerini Agirladi
Yenimahalle Faruk Verimer Ilkokulu 3. sinif ögrencileri Yenimahalle Belediyesi’ne çikarma yapti. Belediye birimlerini gezen merakli minikler daha sonra Belediye Baskani Fethi Yasar ile bir araya geldi.

Minik ziyaretçilerini meclis salonunda agirlayan Yasar çocuklarin tüm sorularini tek tek cevaplayarak, belediye baskani nasil seçilir, belediyeler ve belediye baskanlari ne is yapar gibi konularda da miniklere bilgi verdi.

Yenimahalle’de her sey aydinlik yarinlar için

Yenimahalle için yaptiklari hizmetleri anlatan Yasar, egitime verdigi desteklerden bahsederek, “Sizlerin iyi sartlarda egitim almasi her seyden önemli. Bundan dolayi devlet okullarina elimden gelen bütün destegi veriyorum. Okullarin fiziki sartlarini iyilestiriyoruz, çevre düzenlemelerini ve tadilatlarini yapiyoruz. Yenimahalle’nin hemen her yerinde kütüphaneler açiyor, sizlere ders çalisma alanlari hazirliyoruz. Destek egitim merkezlerimizde sizleri sinavlariniza ücretsiz hazirliyoruz. Parklarimiz, yesil alanlarimiz hepsi sizlerin keyifli vakit geçirebilmeniz için tasarlaniyor” dedi.

Ögrencilere nasihatler

Ögrencilerin isteklerini dinledikten sonra nasihatte bulunan Baskan Yasar, “Ögretmenlerinizi iyi dinleyip, derslerinize iyi çalisin. Ülkemizin iyi egitim almis, aydin gençlere ihtiyaci var. Mutlaka sporun herhangi bir daliyla ilgilenin. Daima hosgörülü olun” ifadelerini kullandi.

Minik konuklarina küçük hediyeler dagitan Baskan Yasar, günün anisina çocuklarla fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA