Vahsice Öldürülen Kizinin Acisini Siirlere Döktü

Antalya’da kaybolduktan sonra vahsice öldürülen ve cesedi parçalara ayrilip ormanlik alana atildigi ortaya çikan üniversite ögrencisi Azra Gülendam Haytaoglu’nun babasi Mustafa Haytaoglu, kizina duydugu özlemi ve yasadigi aciyi yazdigi siirlerle anlatiyor.

Vahsice Öldürülen Kizinin Acisini Siirlere Döktü
Antalya’da kaybolduktan 5 gün sonra cesedi 13 parçaya ayrilmis sekilde ormanlik alanda bulunan ve 48 yasindaki Mustafa Murat Ayhan adli kisi tarafindan vahsice öldürüldügü ortaya çikan Akdeniz Üniversitesi Iletisim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3’üncü sinif ögrencisi Azra Gülendam Haytaoglu’nun ailesi kizlarinin acisini unutamiyor.

Henüz kafatasi dahi bulunamayan Azra Gülendam Haytaoglu’nun acili babasi Mustafa Haytaoglu kizina duydugu özlemi ve yasadiklari izdirabi yazdigi siirlerle anlatiyor. Azra için su ana kadar 100’e yakin siir yazan Mustafa Haytaoglu’nun yazdigi siirler sosyal medyada da büyük destek görüyor.

Kizina duydugu özlemi siirlerle anlatan baba Mustafa Haytaoglu, “Kizimi kaybedeli yaklasik 8 ay oldu. Insan bu aciyi atlatmak için bir teselli bir çikis yolu ariyor. Yani Azra’nin acisini insanlarla bir sekilde paylasmak istiyorum. Benim de içimde siir yazma duygusu vardi. Geceleri sabahlara kadar uyuyamiyorum. Kizim aklimdan hiç çikmiyor. Onunla geçirdigim zamanlar anilar aklima geliyor. Ben de bu duygularimi siirlere döktüm” dedi.

Kaynak: İHA