Tanoglu Açiklamasi 'Gelecegimizin Teminati Olan En Kiymetli Hazinemiz Çocuklarimizdir'

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Tanoglu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 102. yildönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle kutlama mesaji yayimladi.

Tanoglu Açiklamasi 'Gelecegimizin Teminati Olan En Kiymetli Hazinemiz Çocuklarimizdir'
Baskan Tanoglu mesajinda, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami, coskumuzu, sevincimizi dünya çocuklariyla paylastigimiz; dostluk, kardeslik ve baris mesajlarini çocuklar araciligiyla bir kez daha yineledigimiz özel bir bayramdir.

Gelecegimizin teminati olan en kiymetli hazinemiz çocuklarimizi, ülkesini ve milletini seven, vatani için çalisip üreten insanlar olarak yetistirmek; Kendi basina karar verebilen, kendine güvenen, hayatin güçlükleriyle bas edebilecek ölçüde donanimli, girisimci, ufku genis, degerlerine bagli ve yetenekli gençler olarak yetistirilmelerini saglamak ortak sorumlulugumuz ve hedefimizdir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 102. yilini, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminati olan çocuklarimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA