Sanliurfa'da Feci Olay Açiklamasi 3 Ölü, 2 Kayip

Sanliurfa’da sulama kanalina devrilen otomobildeki sahislardan biri kendi imkanlariyla kurulurken 3 kisinin cesedine ulasan ekipler, 2 kisiyi arama çalismalarini ise sürdürüyor.

Sanliurfa'da Feci Olay Açiklamasi 3 Ölü, 2 Kayip
Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 22.00 siralarinda Sanliurfa - Mardin karayolu üzerinde bulunan Haliliye ilçesine bagli Bakimli kirsal Mahallesi yakinlarinda yasandi. Ilhami D.’nin (20) kullandigi ve içerisinde 6 kisinin oldugu belirtilen otomobil, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikarak yaklasik 7 metre derinlikteki sulama kanalina düstü. Düsen otomobildeki Abdullah D. (18) kendi imkanlariyla kurtulurken sürücü Ilhami D., Mehmet Resat D., Izzettin A. ile ismi henüz ögrenilemeyen 2 kisi ise otomobilden çikamadi.

Olay yerine çok sayida ekip sevk edildi

Yasanan feci olay sonrasi jandarma, itfaiye ve saglik ekiplerine haber verildi.

Itfaiye ekipleri otomobildeki sahislara ulasamayinca su alti dalgiç polislerini çagirdi. Dalgiç polisler kisa sürede çalismalara baslarken saglik ekipleri ise kendi imkaniyla otomobilden çikan yaraliya ilk müdahaleyi yaptiktan sonra ambulansla hastaneye kaldirdi.

Canli çikartmak için zamanla yaristilar

Dalgiç polisler otomobilin içerisindeki 5 kisiyi canli olarak kurtarmak için zamanla yaristi. Otomobile ulasan ekipler 3 kisinin cansiz bedenine ulasirken diger 2 kisiyi bulma çalismalari ise devam ediyor.

Vali olay yerine gitti

Kazanin yasandigi bölgeye giden Sanliurfa Valisi Abdullah Erin, kurtarma çalismalarini yakindan takip ederek ekiplerden bilgi aldi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA