MÜSIAD Karabük'ten Iftar Yemegi

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Karabük Subesi’nin pandemi nedeniyle 2 yildir düzenlenmeyen iftar bulusmasi, bu yil yogun katilimla gerçeklesti.

Dernegin Karabük Subesi tarafindan düzenlenen geleneksel iftar programi, siyaset ve üye isadamlarinin katilimi ile gerçeklesti. Iftar yemegine, AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Günes, AK Parti Genel Merkez Dis Iliskiler Baskan Yardimcisi Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük Il Baskani Av. Ismail Altinöz, Merkez Ilçe Baskani Özkan Çetinkaya, AK Parti Kadin Kollari Baskani Saime Öksüzoglu, CHP Il Baskani Abdullah Çakir, IYI Parti Il Baskani Erol Serin, Yeniden Refah Partisi Bilal Bostanci, AK Parti Safranbolu Ilçe Baskani Mehmet Sari, Eskipazar Belediye Baskani Hüseyin Dönmez, MÜSIAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve 3. Bölge sorumlusu Yasar Kaymakçioglu, MÜSIAD Genel Merkez Bütçe ve Ortak Satinalma Komisyonu Baskani Tahir Tuluk ile dernegin Karabük Sube Yönetimi, Genç MÜSIAD üyeleri, Isadamlari ve çok sayida davetli katildi.

Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan programda iftar sonrasi konusan Karabük Sube Baskani Cengiz Ünal, hep beraber bir arada iftar yapmanin mutlulugunu ve huzurunu yasadiklarini söyledi.

Ünal, Ramazan’in baris, rahmet magfiret, huzur ve sükun ayi, birlik ve beraberligin zirve yaptigi bir ay oldugunu ifade ederek, “Insallah bütün Ramazanlari böyle yasariz. Toplumsal dayanisma, paylasma, kardeslik ve sevgi baglarinin yogunluk kazandigi manevi duygularin güçlendigi bir aydir. Islam’in merhametini, hakkaniyetini ve ibadetini bilgi ve erdemle bütünlesmis ahlakini bütün insanliga anlatan kutsal bir aydir. Mübarek Ramazan ayinin essiz ve mana yüklü derin ikliminden millet olarak feyizlenmek için ibadetlerimiz yapiyoruz. Yardimlasmanin dayanismanin cömertligin ete kemige bürünmesi bu rahmet ayinda gerçeklesmektedir. Iftar sofralarinin etrafinda insa edilen manevi köprülerle kalplerimize huzur, yüreklerimize sicaklik ve bakislarimiza umut hakim olur” dedi.

Programda AK Parti Dis Iliskiler Baskan Yardimci Mehmet Ceylan ve MÜSIAD Genel Merkez Bütçe ve Ortak Satinalma Komisyonu Baskani Tahir Tuluk ta birer konusma yapti.
Kaynak: İHA