Bülbüloglu'ndan 23 Nisan Çocuk Bayrami Mesaji

Insaat Müteahhitleri Konfederasyonu (IMKON) Genel Baskan Yardimcisi ve Malatya Insaat Müteahhitleri Dernegi (MIMDER) Baskani Mehmet Bülbüloglu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutladi.

Bülbüloglu'ndan 23 Nisan Çocuk Bayrami Mesaji
Bülbüloglu mesajinda, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin açilisinin 102. yil dönümünü ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayrami’ni büyük bir cosku ve gururla kutladigimiz, 23 Nisan 1920 tarihi sadece Türkiye Büyük Millet Meclisinin açilis tarihini degil, ayni zamanda millet egemenligine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyetin temellerinin atildigi gündür” ifadelerine yer verdi.

Baskan Bülbüloglu, “Çocuklarimizin ulusal bagimsizligin teminati oldugunu her firsatta dile getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünyanin hiçbir ülkesinde yapilmayani yaparak, Millet Meclisinin açildigi günü çocuklarimiza bayram olarak armagan etmistir. Sevgili çocuklar sizlere düsen görev Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdigi çagdas medeniyetler seviyesini yakalamak, gelismis toplumlar arasinda söz sahibi olmak, büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçeklestirmek için yetismis insan gücüne katilmak. Çünkü günümüzde en çok ihtiyaç duyulan güç yetismis insan gücüdür. Bize düsen görev ise çocuklarimizi bilime ve gelisen teknolojilere açik, okuyan, sorgulayan, arastiran ve bunlarla birlikte düsünen ve düsündüklerini düzgün bir sekilde ifade edebilen, dürüst, çaliskan, basarili, demokrasiye ve insan haklarina saygili vatan ve milletini seven bireyler olarak yetistirmektir. Bu vesileyle yarinlarimizin güvencesi, gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni en içten dileklerimle kutlarim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA