Beykoz'da Iftariyelikler Beykozlularin Kapisina Kadar Ulastiriliyor

Beykoz Belediyesi, Ramazan Ayi’nin manevi atmosferine uygun olarak ihtiyaç sahiplerine sicak yemek ikrami, 45 mahallede pide dagitimi, taksi ve dolmus duraklarina iftar yemegi ve hastane önü çorba ikramiyla toplumun her kesimine ulasiyor.

Beykoz'da Iftariyelikler Beykozlularin Kapisina Kadar Ulastiriliyor


Mahalle mahalle pide ikrami

Ramazan Ayi’nin güzelliklerini yasatan sosyal dayanisma çalismalari çerçevesinde mahallelerde ikram edilen “Beykoz Pidesi” hem sofralari hem de gönülleri isitiyor.

Sosyal Masa ekipleri her aksam sirayla belirlenen mahallelerde ilçe sakinlerinin kapilarini çaliyor, özel ve saglikli bir reçeteyle hazirlanan “Beykoz Pidesi”ni ikram ediyor.

Beykoz Belediyesi’nin 45 mahallede yaptigi ziyaretler paylasma ve dayanismanin sicakligi tüm ilçeyi sariyor.



Taksicilere iftar yemegi

Beykozlularin ulasimi için 7/24 görev yapan taksicilerle, dolmus esnafina ise her aksam Beykoz Belediye ekipleri tarafindan iftar yemegi ikrami yapiliyor.

Sosyal yardim isleri ekipleri ilçedeki taksi ve dolmus duraklarini ziyaret ederek sicak yemek dagitimi yapiyor.

Taksi ve dolmus duraklarinda Ramazan sevinci yasatan iftar yemegi ikrami ay boyunca sürmesi hedefleniyor.

Evlere sicak yemek

Sosyal yardim hizmetleri çerçevesinde ilçedeki engelli, yasli ve kimsesizlere verilen evde sicak yemek hizmeti Ramazan Ayi’nda da sürüyor.

Beykoz Belediyesi ekipleri her gün 3 çesit sicak yemegi kapi kapi dolasarak ihtiyaç sahiplerine ulastirarak yüzleri güldürüyor.

“Ramazan boyunca yemek geldi, sofralarimiz senlendi”

Iftar ikramindan yararlanan Pasabahçe Taksi duragindan Osman Yilmaz,” Pasabahçe taksi duragi olarak bu hizmetlerden memnunuz. Iftar vakti evine gidemeyen soförlerimiz gayet güzel yemeklerini yiyorlar. Bütün Ramazan boyunca etli yemekler, sulu yemekler, tatlilar, ayranlar ve ekmekler geldi sofralarimiz senlendi. Beykoz Belediyesine tesekkür ediyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA