Baskan Çerçioglu'ndan Iftar Yemeginde, Baskan Ömer Günel'e Tam Destek

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’ndan hakkindaki suçlamalar ile ilgili Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’e tam destek geldi. Baskan Ömer Günel ile birlikte Kusadasi’nda görev yapan muhtarlarla iftar yemeginde bir araya gelen Baskan Özlem Çerçioglu, “Kusadasi’nda çok basarili bir belediye baskanimiz var. Baskanimizin sonuna kadar yanindayiz” dedi.

Baskan Çerçioglu'ndan Iftar Yemeginde, Baskan Ömer Günel'e Tam Destek


ARYA A.S’nin Gazibegendi Tesisleri’nde Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’in davetiyle gerçeklesen iftar programina; CHP Aydin Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Kusadasi Ilçe Baskani Mehmet Gürbilek, Kusadasi Belediye Baskan yardimcilari, Kusadasi Belediyesi Meclis Üyeleri ve Aydin Büyüksehir Belediyesi bürokratlari katildi.

Iftar yemeginde Baskan Özlem Çerçioglu tarafindan Kusadasi’nin basarili Belediye Baskani Ömer Günel için destek mesaji verdi.

“Baskanimizin sonuna kadar yanindayiz”

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Öncelikle ne olursa olsun bir basin mensubunun bu sekilde darp edilmesini dogru bulmuyorum. Biz baskanimizin sonuna kadar yanindayiz. Cumhuriyet Halk Partisi de yaninda. Aydinimizin milletvekilleri de yaninda. Kusadasi’nda Baskanimiz Ömer Günel çok basarili bir yönetim sergiliyor. Bu gece bütün muhtarlarimizin yemekte olmasi bunun en büyük göstergesi. Ben olayi asilsiz, dayanaksiz ve iftira olarak görüyorum. Büyük bir özveri ile Kusadasi için mesai harcayan bir belediye baskani bu tür islerle ugrasmaz. Zamaninda ayni seyler benim de basima geldi” ifadelerini kullandi.



Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel de “Incinsen de incitme kültüründen gelen bir kardesiniz olarak her ne kadar bu iddialar beni yaralamis ve üzmüs olsa da ben Ergün Poyraz’a bir kez daha geçmis olsun diliyorum. Bu saldiriyi gerçeklestirenler gerekli cezayi mutlaka alacaklardir. Bu iftirayi atanlar da cevabi yargida alacaklardir” diye konustu.



Konusmalarin ardindan Baskan Özlem Çerçioglu, Baskan Ömer Günel ile birlikte muhtarlarin sorun ve taleplerini dinledi. Ardindan iki baskan muhtarlara Kusadasi’nda yapimi devam eden ve hayata geçirecekleri projeler hakkinda bilgi verdi.
Kaynak: İHA