Marmaris Kaymakamligi Sehit Aileleri Ve Gazilere Iftar Programi Düzenledi

Mugla’nin Marmaris Ilçesi Kaymakamligi tarafindan düzenlenen Sehit aileleri ve Gazilerin davetli oldugu iftar yemegi programinda ilçe kaymakami Ertug Sevket Aksoy ve ilçe kurum müdürleri ve Sosyal yardimlasma vakfi mütevelli heyeti birlikte iftar yapti.

Marmaris Kaymakamligi Sehit Aileleri Ve Gazilere Iftar Programi Düzenledi


Ramazan ayi dolayisi ile Marmaris Kaymakamliginin düzenledigi iftar programinda Marmaris Müftüsü Mehmet Yorulmaz’in yaptigi dualar ile davetliler oruçlarini açti.

Marmaris Kaymakami Ertug Sevket Aksoy ve esi Yasemin Aksoy davetli ailelerin masalarini teker teker dolasarak sohbet ettiler, çocuklara oyuncaklar hediye ettiler. Kaymakam Aksoy "Bu aziz vatan ugruna nice kanlar döküldü canlarimiz feda edildi daha da edilmeye devam ediyor, bu mübarek ay da vatani için canini siper etmis sizler ile bir araya geldik. Davetimizi kabul edip geldiginiz için Allah hepinizden razi olsun ‘’ diyerek her masada oturarak Sehit yakinlari ve Gazi vatandaslara tesekkür etti.

Marmaris Kaymakamligi himayesinde Sosyal yardimlasma vakfi organizasyonu ile Marmaris’te yasayan Sehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programina, Kaymakam Ertug Sevket Aksoy, Ilçe Emniyet Müdür V. Oktay Kapsiz, Ilçe Jandarma Komutani J. Yarbay Murat Çam, Ilçe Saglik Müdürü Dr. Imran Ince, Ilçe Malmüdürü Nalan Çaliskan, Sosyal Yardimlasma Vakfi Müdürü Evrim Koçlar Çaglayan, Gazi Dernegi üyeleri, Yardimlasma Vakfi mütevelli heyeti üyeleri ve vakif çalisanlari katildi.

Kaynak: İHA