Baskan Kiliç Açiklamasi 'Tüm Çalismalarimizi Planli Sekilde Gerçeklestiriyoruz'

Terme Belediye Baskani Ali Kiliç, ilçede bulunan 82 mahalle muhtariyla iftar programinda bir araya geldi.

Baskan Kiliç Açiklamasi 'Tüm Çalismalarimizi Planli Sekilde Gerçeklestiriyoruz'
Ramazan ayi boyunca Terme’deki farkli mahallelerde vatandaslarin misafiri olarak birlikte iftar yapan Terme Belediye Baskani Ali Kiliç, ilçenin 82 mahalle muhtariyla iftar programinda bulustu. Her firsatta mahalle muhtarlari ile bir araya gelen Terme Belediye Baskani Ali Kiliç, iftar öncesi mahalle muhtarlarinin masalarini ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Birlik ve beraberlik mesaji

Terme için el birligiyle çalisildiginin altini çizen Baskan Ali Kiliç, “Kardeslik, dostluk baglarinin güçlendigi, maneviyatin yükseldigi Ramazan ayinda muhtarlarimizla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde termemiz için gerekli tüm çalismalarimizi planli sekilde gerçeklestiriyoruz. ‘Ramazan’in basi rahmet, ortasi magfiret, sonu ise cehennemden kurtulustur’ diyerek tüm muhtarlarimizin ve hemsehrilerimizin Ramazan’ini tebrik ediyorum” diye konustu.

Programa, Terme Kaymakami Metin Maytalman, Terme Belediye Baskani Ali Kiliç, Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Karademir, Ilçe Jandarma Komutani Jan. Üstegmen Eren Dede, Ilçe Müftüsü Ömer Ergül, Terme Muhtarlar Dernegi Baskani Murat Dinç, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar katildi.

Iftar programi sonrasi muhtarlar Belediye Baskani Ali Kiliç’a mahallelerine yapilan hizmetlerden ötürü tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA