Arnavutköy'de 6 Hirsiz Camlari Keserek Elektrik Dükkanini Soymaya Çalisti

Arnavutköy’de 6 sahis camlarini keserek elektrik dükkanini soymaya çalisti. Hirsizlar kaçarak kayiplara karisirken, yasanan o anlar kameraya yansidi.

Arnavutköy'de 6 Hirsiz Camlari Keserek Elektrik Dükkanini Soymaya Çalisti
Olay, geçtigimiz gün sabah saatlerinde Arnavutköy Yavuz Selim Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, elektrik malzemeleri satan bir isyerine araba ile gelen 6 hirsiz önce is yerinin depo kismini kontrol etti. Depo kismini kontrol eden hirsizlar daha sonra vitrin camlarini keserek is yerine girmeye çalisti. O anlar güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

“Komsularimizdan Allah razi olsun”

Isyeri sahibi Melih Güney, “Sabah saatlerinde polis aradi hirsizlik girisimi oldugunu söyledi.

Komsularimiz önlemis girisimi tam cami patlatip içeriye girmeye çalistiklari esnada komsularimiz küllük falan firlatip kovaliyor. Yaklasik 25 dakika girmek için ugrasiyorlar ama giremiyorlar ucuz atlattik çok sükür. Elektrik malzemeleri satisi yapiyoruz burada bu ara hirsizlik girisimi bayagi oluyor biz de tedbir almistik ama basa gelen çekiliyor. Gündüz saatinde olmasi hava aydinlik saatte olmasi bizi sasirtti. Kameramiz da çok net her seyi çekmis film izler gibi izledik. Polis 2 dakikada geliyor zaten ama hirsizlar panik edip kaçiyor” dedi.

Kaynak: İHA