Akbulut, Çalisanlari Ve Is Ortaklari Ile Iftarda Bulustu

Zonguldak’in Eregli ilçesinde faaliyet gösteren VHP Grup Yönetim Kurulu Baskani Is Insani Vahab Akbulut çalisanlari ve is dünyasinin önde gelen isimleri ile iftarda bir araya geldi.

Akbulut, Çalisanlari Ve Is Ortaklari Ile Iftarda Bulustu
Bünyesinde Ak Baharat, Lokman Efendi, VA Kozmetik, Çerez Borsasi gibi markalari barindiran ve 1974 yilindan bu yana aktar, baharat ve bitkisel ürünler alaninda üretim ve satis gerçeklestiren VHP Grup Yönetim Kurulu Baskani Vahab Akbulut çalisanlari, aileleri ve is ortaklari ile düzenlenen iftar programinda bir araya geldi. Okunan Aksam ezani ile birlikte orucu açan davetliler, Müezzin Ahmet Yazici tarafindan yapilan yemek duasina eslik etti. Iftar programinda davetliler ile masalari tek tek gezerek ilgilenen VHP Grup Yönetim Kurulu Baskani Vahab Akbulut, davete icaplarindan dolayi herkese ayri ayri tesekkür etti.

Iftar davetine Kdz. Eregli Belediyesi Önceki Dönem Baskanlarindan Murat Sesli, Kdz. Eregli TSO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Çaygeç, Kdz. Eregli Gazeteciler Dernegi Baskani Safak Erel, Kdz. Eregli ilçesinde is dünyasinin önde gelen isimleri, VHP Grup çalisanlari ve aileleri katildi.

Kaynak: İHA