Ayagi Kesilen Anne Açiklamasi 'Çocuklarimin Okumasini Istiyorum'

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde beyin tümörü sebebiyle ayagi kesilen ve bakima muhtaç olan kadin, çocuklarinin egitimlerini tamamlayabilmesi için yardim istedi.

Ayagi Kesilen Anne Açiklamasi 'Çocuklarimin Okumasini Istiyorum'
Kastamonu’nun Tosya ilçesi Seyreküstü Mahallesi’nde yasayan iki çocuk annesi Serife Yünet, ayaginda aniden baslayan siddetli agri sebebiyle hastaneye kaldirildi. Beynindeki tümör sebebiyle hayati tehlikesi oldugu belirlenen ve sol ayagindaki damarlarin tikandigi belirlenen Serife Yünet’in sol ayagi operasyonla kesildi. Ayaginin kesilmesinin ardindan tekerlekli sandalyeye bagimli kalan Serife Yünet, iki çogu ile birlikte yasam mücadelesi veriyor. Ayagi sebebiyle çalisamayan Yünet’in lise ögrencisi oglu egitim hayatini sonlandirmak zorunda kaldi. Kizinin da okula gidememesinden korktugunu söyleyen Yünet, yardim istedi.

Yünet, "Benim oglum bana bakabilmek için okulu birakmak zorunda kaldi. Ben kendim için bir sey istemiyorum. Çocuklarimin okumasini istiyorum. Baypas ameliyati da oldum. Beynimde tümör var. Oglumun okulu birakmasi beni yikti. Çünkü ben hep benim oglum okuyup avukat olsun isterdim. Oglumu hep devlet dairelerinde, adliyelerde görmek isterdim. Benim oglum artik okuyamayacak. Ben 8 yasindaki kizimi bile okutamayacagim" diye konustu.

Kaynak: İHA