Sinif Baskaninin Vaadini Belediye Baskani Gerçeklestirdi

Rize’de 6. sinifi ögrencisi Hümeyra Yilmazer’in sinif baskanligi seçiminde “seçilirsem belediye baskanimizi sinifimizda misafir edecegim” vaadini Rize Belediyesi Rahmi Metin yerine getirdi.

Sinif Baskaninin Vaadini Belediye Baskani Gerçeklestirdi
Rize Merkez Fatih Ortaokulu 6/A sinifinda okuyan Hümeyra Yilmazer sinif baskanligini kazanmak için arkadaslarina, “Seçilirsem Rize Belediye Baskanimiz Rahmi Metin’i sinifimizda misafir edecegim” vaadinde bulundu. Sinif baskanlik seçimini kazanan Hümeyra Yilmazer, velisinin sosyal medya hesabindan Rize Belediye Baskani Rahmi Metin’i etiketleyerek vaatte bulundugunu, sinif baskani seçildigini söyledi ve vaadini yerine getirmesi için Baskan Metin’i siniflarina davet etti.

Sosyal medya hesabindan videoyu izleyen Baskan Metin, Hümeyra Yilmazer’in videosuna “Sevgili kizim, Sen derslerine en güzel sekilde çalismaya devam et ve baskanliginin sorumlulugunu en iyi sekilde yerine getirmeye gayret et. Insallah seçim vaadini gerçeklestirmene yardimci olacagiz” seklinde yorumda bulundu.

Ikinci dönem ara tatilinin bitmesinin ardindan Hümeyra’nin sözünü yerine getirmek için sinifi ziyaret eden Rize Belediye Baskani Rahmi Metin, ögrencilerle ve sinif baskani Hümeyra ile bir araya geldi.

Çocuklarla sohbet edip satranç oynayan Baskan Metin, ziyaretinin sonunda ögrencilere Rize Belediyesi’nin hazirlamis oldugu satranç ögreniyorum adli kitabi hediye etti.
Kaynak: İHA