Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi

Karabük’te Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi Vali Fuat Gürel baskanliginda gerçeklestirildi.

Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi
Kamu kuruluslarinin yatirimlarinin izlenmesi, çalismalarinin koordine edilmesi, il düzeyindeki yatirimlarin daha etkin bir sekilde yürütülmesini saglamak amaciyla düzenlenen Il Koordinasyon Kurul Toplantisi gerçeklestirildi.

Valilik Toplanti Salonu’nda gerçeklesen toplantiya ilçe kaymakamlari, belediye baskanlari, yatirimci kuruluslarin bölge ve il müdürleri, kamu kurum ve kuruluslarinin temsilcileri katildi.

Toplantinin açilis konusmasini yapan Vali Gürel, 2022 yilinda yapilacak çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Gürel, "Ilimizde, 2022 yilinda ulastirma sektöründe 17, egitim sektöründe 39, kültür turizm sektöründe 7, tarim sektöründe 62, enerji sektöründe 5, saglik sektöründe 7, diger kamusal hizmetleri sektöründe 32 olmak üzere toplam 169 proje ve is yürütülmüstür. Yürütülen projelerin toplam maliyeti 5 Milyar 146 milyon 315 bin TL’dir. Bu projelere önceki yillarda 1 milyar 727 milyon 71 bin TL olurken dönem sonu itibariyle de 57 milyon 865 bin TL harcama yapilmistir. Projelerin 2022 yili ödenekleri 436 Milyon 440 bin TL’dir” dedi.

Konusmasinin ardindan yatirimci bölge müdürleri ve daire müdürleri söz alarak yapimi devam eden ve planlanan yatirimlarla ilgili koordinasyon kurulu üyelerine bilgilendirme yapti.
Kaynak: İHA