Mahalle Camiinde Çocuklara Ramazan Etkinligi

Karabük’te 5000 Evler Merkez Camisi’nden, ramazan etkinlikleri içinde teravih namazina gelen çocuklara Osmanli macunu, cemaate ise Osmanli serbeti ikram edildi.

Mahalle Camiinde Çocuklara Ramazan Etkinligi
5000 Evler Merkez camii imami Hüseyin Lütfi Ersoy ve diger hocalar ile cemaatin öncülügünde Ramazan etkinlikleri büyük ilgi görüyor.

Merkez camii hocalari öncülügünde cemaat-dernek isbirligi ile gerçeklestirilen Ramazan Senlikleri 7’den 70’e büyük begeni topluyor. Her hafta belirli günlerde düzenlenen etkinlikte, teravih namazina gelen çocuklar ile cami cemaatine namazin ardindan Osmanli macunu ve Osmanli serbeti ikram edildi. Öte yandan cami bahçesini dolduran çocuklarin tamamina Osmanli macununun yani sira kitap da hediye edildi. Çocuklariyla birlikte bu heyecani yasayan veliler ve cami cemaati yapilan çalismalardan ve etkinliklerden çok mutlu olduklarini ifade etti.

Merkez cami imami Hüseyin Lütfi Ersoy, geçen hafta 250 çocuga pamuk sekeri ikrami ile ramazan etkinliklerini baslattiklarini, bu hafta da Osmanli macunu ve serbeti ikraminda bulunduklarini söyledi.



Ersoy, Ramazan ayi dolayisiyla sosyal ve dini etkinlikler de düzenlediklerini ifade ederek, “Çocuklarimiza ve cemaatimize yönelik çesitli etkinliklerimiz var. Ramazan bayramina kadar yogun katilim ve ilginin oldugu bu etkinligimizi devam ettirecegiz. Bu etkinlikler çocuklarimizi cami ile iç içe getirebilmek ve ayni zamanda toplumun merkezi haline getirmek için bir dostluk kuruyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA