Salihli'de AK Parti Iftarinda Müjdeler Verildi

Manisa’nin Salihli ilçesinde, AK Parti Ilçe Teskilati tarafindan düzenlenen iftar sofrasi yüzlerce partiliyi bulusturdu.

Salihli'de AK Parti Iftarinda Müjdeler Verildi
Demirköprü Baraji Sosyal Tesislerinde gerçeklestirilen programda AK Parti Manisa Milletvekili Ismail Bilen ve Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda tarafindan, müjdeler verildi.

Kur’an-i Kerimin okunup, dualarin yapildigi iftar programinda konusan AK Parti Ilçe Baskani Selçuk Dinç, “Karanliga kapali, aydinliga açik deyip, perdeyi aralayanlarla biriz beraberiz diyen ak gönüldaslarimiz ile birlikte iftarimiz açmak istedik. Katilimlarinizdan dolayi hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Salihli’de geride kalan 8 yilda birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Belediye Baskani Zeki Kayda ise, “Projelerimizi Cumhur Ittifaki ve Manisa Büyüksehir Belediyesi isbirliginde hayata geçirip, imzamizi attik. Simdi sira Salihli’ye daha büyük imzalara atma vaktidir” dedi.

Yeni proje müjdesi veren Baskan Kayda, “Ramiz Turan Stadini Açik Spor Kompleksine dönüstürecegiz. Bu projemiz Salihli’ye deger katacaktir. Bu Cumhur Ittifaki’nin gücüdür” dedi.

Yillardir Salihli’nin iktidar ile bulusturan bir belediye olmasini istediklerini belirten AK Parti Manisa Milletvekili Ismail Bilen, “Bu hayalimizi Cumhur Ittifaki ile gerçeklestirdik” dedi.

Iftar yemeginde Salihli halkina müjdeler veren Bilen, “Salihli’yi ikiye bölen ve sehir trafigini de olumsuz yönden etkileyen tren yolunu sehir disina tasiyoruz. Demir yolu hattinin sehir disina tasinmasi, Salihli’nin önünü açacak. Salihli’ye 20 yilda Cumhuriyet tarihinin en büyük yatirimlarini kazandirdik. Simdi sirada 400 yatakli devlet hastanesi var. Salihli Meslek yüksek Okulu bahçesine yapilacak olan ve 650 milyon liraya mal olacak olan Salihli Devlet Hastanesi, bölgemize çok yakisacak” diye konustu.

Iftar programina AK Parti Manisa Milletvekili Ismail Bilen, Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, AK Parti Ilçe Baskani Selçuk Dinç, MHP Ilçe Baskani Mehmet Akin, AK Parti Kadin Kollari Baskani Fatma Ünlü, AK Parti Gençlik Kollari Baskani Can Yetis, MHP Salihli Ilçe Teskilati Kadin, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalari (KAÇEP) Baskani Hatice Balci, AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri, AK Parti geçmis dönem ilçe baskanlari ile partililer katildi.

Kaynak: İHA