Kastamonu Belediyesi Egitim Merkezi Iftarda Bir Araya Geldi

Kastamonu Belediyesi Egitim Merkezi’nde görev yapan personel ve KASMEK Türk Sanat Müzigi Korosu üyeleri, Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu’nun ev sahipliginde düzenlenen iftar programinda bulustu..

Kastamonu Belediyesi Egitim Merkezi Iftarda Bir Araya Geldi
Kastamonu Belediyesi Egitim Merkezi’nde görev yapan personel ile KASMEK Türk Sanat Müzigi Korosu üyeleri, tarihi bir restoranda iftar programinda bir araya geldi. Iftara Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu ile birlikte Belediye Baskan Yardimcisi Hamdi Öz, Belediye Baskan Yardimcisi Resul Köprülü, Kastamonu Belediyesi Egitim Merkezi personeli, koro üyeleri ve çok sayida davetli katildi.

Iftar yemeginin ardindan Kuran-i Kerim’in okunmasi ile devam eden programda konusan Belediye Baskani Galip Vidinlioglu, belediyeciligin bir ekip isi oldugunu ve basarinin ekip ruhuyla yakalanabilecegini kaydetti.

Baskan Vidinlioglu, “Iftar davetleri birlik ve beraberligi pekistiren, Ramazan ayinin o manevi coskusunu artiran etkinliklerin basinda gelir. Bizlerde degerli dostlarimizla bir araya gelerek o coskuyu, o heyecani hep birlikte yasama firsati bulduk. Allah tüm halkimizin tuttugu oruçlari makbul, birlik ve beraberligini daim etsin. Hayirli Ramazanlar” dedi.

Kaynak: İHA