Erzurum Kültürü Keçiören'de Yasatildi

Ankara Keçiören Belediyesi tarafindan iftarlardan sonra Kalaba Kent Meydani’nda düzenlenen Ramazan senliginde Erzurum kültürü Keçiören‘e tasindi.

Erzurum Kültürü Keçiören'de Yasatildi
Keçiören Belediyesi tarafindan iftarlardan sonra Kalaba Kent Meydani’nda düzenlenen Ramazan senliginde Erzurum kültürü Keçiören‘e tasindi. Gecede Erzurum bar ekibi gösterisi ve asiklar atismasi ile Semra Algül Oflaz, Selami Durmus ve Gülay Elebag’in THM konserleriyle coskulu bir gece yasandi. Etkinlige; Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, AK Parti Ankara Il Baskani Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin, AK Parti Keçiören Ilçe Baskani Zafer Çoktan, Erzurum Iktisadi Sosyal Arastirma ve Yardimlasma Vakfi Genel Baskani Veysel Karani Aksungur katildi.

“Rabbim Müslüman cografyasindaki kardeslerimizin de huzura ermesini nasip eylesin”

Programda konusan Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, Ramazan ayini huzur içinde yasamanin mutlulugu içinde olduklarini belirterek sunlari dedi:

“Dadaslara selam olsun. Selam olsun Reyhani’ye, selam olsun Sümmani’ye, selam olsun Nene hatuna. Bugün Erzurum havasini Keçiören’de yasiyor, degerlerimizi yasatiyor ve gelecege tasiyoruz. Mübarek Ramazanin Islam alemine, tüm insanliga hayirlar ve güzellikler getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Korona virüs belasindan insallah kurtuluruz. Bir de Rusya Ukrayna savasi çikti. Bir taraftan sag tarafimiz yaniyor, Suriye yaniyor, Yemen yaniyor, Libya yaniyor. Burada böyle bir iftar havasini, Ramazan havasini onun feyzini, güzelliklerini yasiyoruz. Rabbim Müslüman cografyasindaki kardeslerimizin de huzura ermesini nasip eylesin.”
Kaynak: İHA