Kastamonu Belediyesi, Çalismalarini Hiz Kesmeden Sürdürüyor

Kastamonu’da yürütüle çalismalari yerinde incelemeyen Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, sehrin her bölgesinde çalismalarin sürdügünü kaydetti.

Kastamonu Belediyesi, Çalismalarini Hiz Kesmeden Sürdürüyor
Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, Baskan Yardimcisi Resul Köprülü ile birlikte Kastamonu Belediyesi’nin yürüttügü çalismalari yerinde inceledi. Kuzeykent bölgesindeki alt yapi, asfalt, park bahçe ve onarim çalismalari hakkinda bilgi alan Baskan Vidinlioglu, ekiplerin sehrin her bölgesinde çalisma yürüttügünü ifade etti.

Alt yapiyla ilgili önemli çalismalara imza atildiginin altini çizen Baskan Vidinlioglu, “40 milyon liranin üzerinde alt yapiya yatirim yaptik. Sehrin eksikliklerini gidermek için elimizden geleni yapiyoruz. Baharin gelmesiyle birlikte sehrin her noktasinda çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Makine parkimizi güçlendirdik ve bu yil asfalt anlaminda da çok önemli bir yol kat edecegiz. Ekiplerimiz var gücüyle çalisiyor. Insallah tüm talepleri hizla karsilayacak gerekenleri hizla yapacagiz” dedi.

Kaynak: İHA