Baskan Erdem, Iftarda Ceyhanlilarla Bulusuyor

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, çat kapi iftar ziyaretleriyle hemsehrilerinin evlerine konuk oluyor. Ramazan ayinin dostlugu, bereketi, kardesligi çagristirdigini kaydeden Baskan Erdem, bu dostlugun ve huzurun tüm Ceyhan’a dalga dalga yayilmasini diledi.

Baskan Erdem, Iftarda Ceyhanlilarla Bulusuyor
Iftar saatinde kendi hazirladigi yemeklerle birlikte Ceyhan Gaziosmanpasa Mahallesi’nde Ayse-Ibrahim Çelik çiftinin evinin kapisini çalan Baskan Hülya Erdem, kendisini karsilayan ailenin evine konuk oldu.

11 ayin sultani Ramazan ayinin tüm insanliga, saglik ve huzur getirmesini dileyen, Ayse-Ibrahim Çelik çifti ve çocuklariyla birlikte iftarini açan Baskan Erdem, belediye olarak Ramazan ayinin huzurlu geçmesini saglamak için tüm önlemleri aldiklarini kaydetti.

Ceyhan Belediyesinin sosyal belediyecilik ilkeleriyle hareket ettiklerine vurgu yapan Baskan Erdem, tüm Ceyhanlilari, yakinlariyla, sevdikleriyle, ihtiyaç sahibi ailelerle yardimlasmaya, dayanismaya ve paylasmaya çagirdi.

Ramazan ayinin Ceyhan, Adana ve Türkiye’ye, tüm insanliga huzur ve bereket getirmesini dileyen Baskan Erdem, misafirperverlikleri ve dostluklari için Çelik ailesine tesekkür etti. Erdem, Ramazan ayi boyunca ellerinde yemeklerle her gün bir aileyi ziyaret etmeye devam edecek.
Kaynak: İHA