Vali Elban Açiklamasi 'Sehitlerimize Ve Gazilerimize Daima Minnet Ve Sükran Duyacagiz'

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban,"Bugün bu topraklarda gönül rahatligiyla yasayabilmemizin sebebi bedelinin aziz sehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz tarafindan ödenmis olmasidir" dedi.

Vali Elban Açiklamasi 'Sehitlerimize Ve Gazilerimize Daima Minnet Ve Sükran Duyacagiz'
Vali Elban, sehit yakinlari ile gaziler onuruna düzenlenen iftar programina katildi.

Valilik himayesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlügünce düzenlenen ve Kuran-i Kerim tilavetiyle baslayan iftar programinda sehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek hal ve hatirlarini soran Vali Elban, ülkemizin bekasi, vatanimizin bütünlügünü korumak, milletimizin yasamini huzur ve güven ortami içinde geçirmesini saglamak ugruna gözünü dahi kirpmadan sehadete yürüyen kahraman sehitlerimize ve kiymetli gazilerimize daima milletçe minnet ve sükran duyacagimizi ifade etti.

Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde gerçeklestirilen programda, sehit aileleri ile gazilerle ayni sofrayi paylasiyor olmaktan mutluluk duydugunu belirten Vali Elban, Ramazan ayinin rahmet ve bereket ayi oldugunu, yilin en güzel zamani olan bu mübarek günlerde paylasmanin ve hosgörünün en güzel örneklerinin yasandigini, Islam aleminin bu ayda manevi huzura erdigini kaydetti.

Elban, “Bugün bu topraklarda gönül rahatligiyla yasayabilmemizin sebebi bedelinin aziz sehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz tarafindan ödenmis olmasidir. Her bir karisi aziz sehitlerimizin kaniyla sulanmis bu vatani ve onlarin aziz hatiralarini daima yasatacak, onlardan bize yadigar kalan kiymetli emanetlerine her zaman devlet ve milletçe destek olacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA