Baskan Çolakbayrakdar Iftarda Gençlerle Bulusuyor

Kocasinan’da Ramazan Ayi’nin bereketi gençlerle birlikte açilan iftar sofralarinda yasanmaya devam ediyor.

Baskan Çolakbayrakdar Iftarda Gençlerle Bulusuyor
Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, esi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte katildigi iftar programlari renkli görüntülere sahne oluyor. Ögrenciler ile tek tek ilgilenerek sohbet eden Baskan Çolakbayrakdar, Ramazan ayi boyunca Kocasinanli gençlerle iftar sofralarinda bulusmalarinin devam edecegini belirtti.

Kocasinan ilçesinde bulunan Kocasinan Kiz Ögrenci Yurdu’nda kalan yaklasik 500 ögrenci ile iftar sofrasinda bir araya gelen Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, esi Fatma Çolakbayrakdar ögrenciler ile sohbet ederek, hazirlanan mehter ve sema gösterilerini izledi. Ögrencilerin, sorularini da cevaplandiran Baskan Ahmet Çolakbayrakdar, ögrencilerin Çanakkale gezisi istegini de geri çevirmedi. Ögrencilerin istegi sonrasi Ramazan Bayrami sonrasi, Çanakkale programi düzenlenmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Ramazan ayinin birlik, beraberlik, kardeslik ve huzur getirmesini dileyen Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar; "Ramazan Ayi’nin bu bereketini gençlerle birlikte yasamanin mutlulugunu yasiyoruz. Kocasinan’da gençlik hizmetlerimiz her zaman ön planda oldu. Kocasinan Belediyesi olarak gençlere bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edecegiz. Ramazan ayi süresince gençlerimiz ile bir araya gelmeye devam edecegiz" dedi.

Kayseri Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakçi’da düzenlenen iftar programina katilarak, Kocasinan Kiz Ögrenci yurdu hakkinda bilgiler verdi. Öte yandan, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, esi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte Yusuf Dulda 3- Ashab-i Suffa Kur’an Kursu’nda ögrenciler ve aileleri için düzenlenen iftar programina da katilarak ögrenciler ve aileleri ile sohbet etti.
Kaynak: İHA