Germencik'te Tek Açilisla Iki Merkez Hizmete Girdi

Germencik Belediyesi’nin bir süredir yapimini sürdürdügü Kadin Danisma ve Dayanisma Merkezi ile Kültür Sanat ve Spor Merkezini tamamlayarak görkemli bir törenle açti.

Germencik'te Tek Açilisla Iki Merkez Hizmete Girdi
Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir ve CHP Aydin Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir’in birlikte açtigi merkezler yogun ilgi gördü. Içerisinde spor merkezi, kurs ve etüt alani vb. gibi hizmetler barindiran her yastan vatandasin ihtiyacina göre dizayn edilmis Kültür, Sanat ve Spor Merkezi büyük begeni topladi. 8 Mart Dünya Kadinlar Gününde planlandigi gibi yapimi tamamlanan Kadin Danisma ve Dayanisma Merkezi de Germencikli kadinlarin hizmetine sunuldu. Uzman danismanlar araciligiyla hizmet verecek olan Kadin Danisma ve Dayanisma Merkezi Germencik’te bu alanda ilk olma özelligi tasiyor.

Güzel eserler yapiyoruz

Açilis konusmasi yapan Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes “Böylesine anlamli bir günde kadin bir baskanla omuz omuza olmaktan çok mutluyum. Güzel eserler yapiyoruz, güzel hizmetler veriyoruz.”Dedi.

Açilisin ardindan degerlendirmelerde bulunan Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes merkezler hakkinda bilgi vererek, açilisa katilan herkese tesekkür etti. Belediye Baskani Öndes;

“Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu, Il Baskanimiz Sayin Ali Çankir, Il Kadin Kollari Baskanimiz Sayin Ayse Özdemir, kiymetli partililerimiz, STK temsilcilerimiz ve çok kiymetli Germencik halkimizin katilimlariyla Kadin Danisma ve Dayanisma Merkezi ile Kültür, Sanat ve Spor Merkezimizin açilisini gerçeklestirdik. Içerisinde sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin icra edilecegi, kurslarin verilecegi kadini, erkegi, genci, yaslisi toplumumuzun her ferdinin faydalanacagi merkezimizin tüm ilçemize hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Baskan Çerçioglu’ndan, Germencik’e müjde

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu açilis konusmasinda Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes’e hizmetlerinden dolayi tesekkür ederek, ilçeye Otizm Merkezi yapilacaginin da müjdesini verdi. Baskan Çerçioglu “Degerli belediye baskanimiza böyle anlamli bir günde Kadin Dayanisma Merkezini hayata geçirdigi için tüm kadinlar adina tesekkür ediyorum. Öncelikle söylemek isterim ki çok degerli bir belediye baskaniniz var ve çok da çaliskan. Kendisini kutluyorum.” dedi.

Sözlerine bir müjdem daha var diyerek devam eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Germencik’e Otizm Merkezi yapilacagini söyleyerek kisa zamanda yapimini tamamlayip hizmete açilacagini ifade etti.

Kaynak: İHA