Ankara'da, Suç Ve Suçluluk Faaliyetlerinin Önlenmesine Yönelik Operasyon

Ankara Il Jandarma Komutanligi, ekiplerince suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik gerçeklestirilen operasyonlar neticesinde 7 sahis yakalandi.

Ankara Il Jandarma Komutanligi ekiplerince 23 - 29 Mart 2022 tarihleri arasinda suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik gerçeklestirilen operasyonlar neticesinde 7 sahis yakalandi.

“Uyusturucu veya Uyarici Madde Ticareti Yapma ve Saglama” suçundan aranan ve hakkinda 18 yil 9 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan 1 sahis Beypazari Ilçesinde yakalandi. Hakkinda adli islemler baslatilirken Sincan Kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.

“Nafaka Hükümlerine Uymamak” suçundan aranan ve hakkinda yakalama karari bulunan 1 sahis Beypazari Ilçesinde yakalandi ve hakkinda adli islemler baslatildi.

“Kullanmak Için Uyusturucu veya Uyarici Madde Satin Almak Kabul Etmek ve Kullanmak” suçundan aranan ve hakkinda 1 yil 8 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan 1 sahis Çubuk Ilçesinde yakalandi ve hakkinda adli islemler baslatildi.

“Kullanmak Için Uyusturucu veya Uyarici Madde Satin Almak Kabul Etmek ve Kullanmak” suçundan aranan ve hakkinda 2 yil 6 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan 1 sahis Çubuk Ilçesinde yakalandi ve hakkinda adli islemler baslatildi. Sincan Kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.

“Kullanmak Için Uyusturucu veya Uyarici Madde Satin Almak Kabul Etmek ve Kullanmak” suçundan aranan ve hakkinda 2 yil 6 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan 1 sahis Çubuk Ilçesinde yakalandi ve hakkinda adli islemler baslatildi.

“Kullanmak Için Uyusturucu veya Uyarici Madde Kabul Etmek veya Bulundurmak, Suç Esyasinin Satin Alinmasi veya Kabul Edilmesi ve Mühür Bozma” suçundan aranan ve hakkinda 5 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan 1 sahis Çubuk Ilçesinde yakalandi ve hakkinda adli islemler baslatildi.

“Baskasina Ait Kredi Kartini Izinsiz kullanmak” suçundan hakkinda yakalama karari bulunan 1 sahis Beypazari Ilçesinde yakalandi ve hakkinda adli islemlere baslatildi.

Ayrica, yol kontrol noktalarinda ve Jandarma Asayis Timlerince icra edilen devriye faaliyetlerinde çesitli suçlardan aranan; Gölbasi Ogulbey Yol Kontrol ve Arama Noktasinda 33, Kahramankazan Akinci Yol Kontrol ve Arama Noktasinda 69, Mamak Yol Kontrol ve Arama Noktasinda 18 Sereflikoçhisar Yol Kontrol ve Arama Noktasinda 17, Jandarma Asayis Timlerince icra edilen devriye faaliyetlerinde 89 olmak üzere toplam 226 sahis yakalandi ve haklarinda adli islemler baslatildi.
Kaynak: İHA