YKS'ye Hazirlanan Ögrencilere Seminer

Van’in Ercis ilçesinde YKS’ye hazirlanan ögrenciler için seminer düzenlendi.

YKS'ye Hazirlanan Ögrencilere Seminer
Ercis Kaymakamligi, Ercis Belediyesi, Ercis Milli Egitim Müdürlügü ve Yüzüncü Yil Üniversitesi isbirligiyle kaymakamlik konferansa salonunda ögrencilere yönelik seminer düzenlendi.

Burada konusan Ercis Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Nuri Mehmetbeyoglu, YKS’ye hazirlanan ögrencilere yönelik seminerlerinin devam ettigini belirterek, “Akademik basariyi artirma, egitimde mutluluk ve stres yönetimi programinda bir aradayiz. Bilim ve ilim dünyasi, klasik egitim sistemini asarak üst düzey pedagojik ögrenmeler, yapay zeka, robotik uygulamalar, yüksek teknoloji, inovasyon ve ar-ge baglaminda yeniden sekillenmektedir. Bu önemli egitimde katkilarindan dolayi Van Yüzüncü Yil Üniversitesi Egitim Fakültesinin dekanina ve hocalarimiza, Milli Egitim Müdürümüz Yakup Alhan Hocamiz tesekkür ederim” dedi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Yakup Alhan ise semineri kaymakamlik ve belediyenin destekleriyle Yüzüncü Yil Üniversitesinin isbirliginde düzenlediklerini belirterek, “Özellikle YKS’ye hazirlanan çocuklarimizin ve gençlerimizin bu hazirlik sürecini önemsiyoruz. Bu yönüyle de seminerimiz faydali olacagini umuyorum” ifadelerini kullandi.

Yapilan konusmalarin ardindan Prof. Dr. Fuat Tanhan, YKS’ye hazirlikta nelere dikkat edilmesi gerektigini anlatarak, çalisma teknikleri ve basarinin sirrindan bahsetti.
Kaynak: İHA