Vatandastan CHP'li Öztrak'a Açiklamasi 'Erdogan'a Sahip Çikin, Avrupa Ile Savasiyor Bir De Sizlerle Savastirmayin'

Kahramanmaras’ta esnaf ziyaretinde bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a bir vatandas, “Tayyip Erdogan’a destek çikin. Avrupa ile savasiyor ve bir de sizlerle savastirmayin” diye tepki gösterdi.

Vatandastan CHP'li Öztrak'a Açiklamasi 'Erdogan'a Sahip Çikin, Avrupa Ile Savasiyor Bir De Sizlerle Savastirmayin'


CHP’li milletvekilleri ile bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaras’a gelen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, kent merkezinde faaliyet göstersen esnaflari ziyaret etti. Alisverisler hakkinda bilgiler alan CHP Sözcüsü Öztrak’a ziyareti sirasinda bir vatandas tepki gösterdi. Yasanan diyalogda kadin müsteri, “Muhalefet yeter artik yapmayin. Eger bir yere gelmek istiyorsaniz size bu ülkede vatandas olarak oy vermemizi istiyorsaniz lütfen Tayyip Erdogan’a destek çikin. Avrupa ile savasiyor ve bir de sizlerle savastirmayin. Hepimiz Müslüman’iz” dedi.



CHP’li Öztrak ise, “Hiç kimseyi bizle savastirmiyoruz aksine, düzgün savasmasi için gerekenleri söylüyoruz. Iyi savasmiyor” dedi.

Bunun üzerine vatandas, “Tayyip Erdogan’in lütfen arkasinda olalim hepimiz” derken, Öztrak ise, “Aman dikkat savasiyor mu savasmiyor mu bakarsiniz” dedi.



CHP’lilere tepki gösteren ve Recep Tayyip Erdogan’a destek isteyen Gülay Tartici, “Ben alisveris yaparken bana merhabalar diye selam verdiler. Bende kendilerine lütfen sizden tek ricam dünya liderimiz Recep Tayyip Erdogan’a sahip çikin. Dis güçlerle zaten ugrasiyor bir de iç güçlerde siz olarak, neden Recep Tayyip Erdogan’a destek durmamiz gerekirken neden köstek oluyorsunuz, hiç mi bu adam dogru bir hareket yapmadi, bu insana neden sahip çikmiyorsunuz dedim. Benden oy istiyorsaniz eger ki, su ülke için bir dogru düzgün hareket yapin bende size oyumu vereyim dedim. Ama adamlar cevap veremediler” diye konustu.

Esnaf ziyareti sonrasi CHP’li grup, parti binasina geçti.

(Halil Ulubey/IHA)
Kaynak: İHA