Kizilay Özel Çocuklarla Boyama Etkinlik Yapti

Türk Kizilayi Kdz. Eregli Sube Baskani Kürsat Yagiz, Genç Kizilay gönüllüleriyle Kepez Izmirlioglu Ortaokulu’nda özel çocuklara yönelik duvar ve parmak boyama etkinligi gerçeklestirdi.

Kizilay Özel Çocuklarla Boyama Etkinlik Yapti
Kizilay Dernegi Kdz. Eregli Sube Baskani Kürsat Yagiz, Genç Kizilay gönüllüleriyle 2 Nisan Dünya Otizm Farkindalik Günü nedeniyle Kepez Izmirlioglu Ortaokulu’nda özel çocuklara yönelik duvar ve parmak boyama etkinligi yapti. Etkinlikte hem eglenen hem de duvarlari ve parmaklarini boyayan özel çocuklar eglenceli dakikalar yasadi. Kizilay Dernegi Kdz. Eregli Sube Baskani Kürsat Yagiz, düzenledikleri etkinlik sirasinda özel çocuklarin yüzlerindeki mutlulugun tarif edilemeyecek kadar güzel oldugunu ifade etti.

Yagiz, bundan sonra özel çocuklara yönelik bu tür eglenceli etkinlikler düzenleyeceklerini ve onlari mutlu etmeye çalisacaklarini söyledi.

Baskan Yagiz etkinligi düzenleyen Genç Kizilay ailesine tesekkür ederken, etkinlik sonunda özel çocuklara çesitli hediyeler dagitti.

Kepez Izmirlioglu Ortaokulu idareci ve ögretmenleri de Kizilay Dernegi Kdz. Eregli Sube Baskani Kürsat Yagiz ile Genç Kizilay ailesine tesekkür etti.
Kaynak: İHA