Çorum'da Dis Hastanesi Ihale Asamasina Geldi

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, gerçeklestirilen girisimler sonucunda yeni dis hastanesinin ihalesinin 29 Nisan tarihinde yapilacagini açikladi.

Çorum'da Dis Hastanesi Ihale Asamasina Geldi


Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesi bahçesindeki Onkoloji Tani ve Tedavi Merkezi’nin temel atma töreninde Çorum’a yeni dis hastanesinin yapilacaginin müjdesini veren milletvekili Ahmet Sami Ceylan, yaptiklari girisimlerin sonuç verdigini kaydetti.

Dis Hastanesinde dis hekimi, ortodontist, çene ontoloji, peri ontoloji ve her türlü protez ile çene cerrahlarinin görev yapacagi poliklinikler, ameliyathaneler, yatakli tedavi merkezi bulunacak. Hastanede dis hastaliklari ve tedavisine yönelik her sey yapilabilecek.

Yeni dis hastanesi ihalesinin 29 Nisan’da yapilacagini kaydeden milletvekili Ceylan, dis hastanenin tamamlanmasiyla birlikte dis tedavisi için Samsun-Ankara gibi büyüksehirlere giden hastalarin artik Çorum’da tedavi görebileceklerini, bölge illerden de Çorum’a hasta gelecegini dile getirdi.

Yaptiklari yatirimlarla Çorum’un saglikta söz sahibi bir yere geleceginin altini çizen milletvekili Ceylan, yapilacak ihalenin hayirlara vesile olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA