Baskan Ergün, En Basarili Büyüksehir Belediye Baskanlari Arasinda

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, ALF Arastirma tarafindan yapilan ’En Basarili Büyüksehir Belediye Baskanlari’ arastirmasinda ilk 10’da yer aldi. Manisalilarin ihtiyaç duydugu projeleri hayata geçirmenin çabasi içerisinde olduklarini belirten Baskan Cengiz Ergün, üretken belediyecilik anlayisiyla hizmet ve yatirimlara ilk günkü askla devam edeceklerini dile getirdi.

Baskan Ergün, En Basarili Büyüksehir Belediye Baskanlari Arasinda
ALF Arastirma Sirketi, Türkiye genelinde bulunan 30 büyüksehirde yaptigi ’En Basarili Büyüksehir Belediye Baskanlari’ anketinin sonuçlarini açikladi.

Mart ayinda yapilan arastirmada ankete katilan vatandaslarin verdigi cevaplara göre Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, 30 Büyüksehir Belediye Baskani arasinda yüzde 55 ile ilk 10’da yer aldi. Tarafsiz kamuoyu arastirmalarinda ilk 10’dan inmeyen Baskan Ergün, son yapilan kamuoyu yoklamasiyla da basarisini perçinlemis oldu.

Manisalilara tesekkür etti

2009 yilindan bu yana Manisalilarin ihtiyaç duydugu projeleri ve hizmetleri hayata geçirmenin çabasi içerisinde olduklarini dile getiren Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, "Üretken belediyecilik ve mali disiplin anlayisiyla hizmetlerimizi ve yatirimlarimizi ilk günkü askla sürdürecegiz. Manisalilarin teveccühünü bir kez daha görmekten mutluluk duyuyor, hemserilerime tesekkür ediyorum. Her zaman ifade ettigim gibi durmayacagiz, çalisacagiz ve Manisa’mizi kalkindirmaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA