Kocasinan Belediyesi'nden Yüzde 25 Pesin, 12 Ay Taksitli Yatirim Firsati

Kocasinan Belediyesi, ilçenin farkli noktalarinda bulunan 16 adet tasinmazi, yüzde 25 pesin ve 12 ay taksit seçenegi ile 8 Mart Sali günü düzenlenecek ihale ile satisa sunacak. Yapilan yatirimlarla Kocasinan’in her geçen gün degerlendigini ifade eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeye yatirim yapan herkesin kazançli çikacagini vurguladi.

Kocasinan Belediyesi'nden Yüzde 25 Pesin, 12 Ay Taksitli Yatirim Firsati
Projelerle ilçe sakinlerinin refah düzeyinin artmasini ve yasam kalitesinin daha da yükselmesi için gayret ettiklerine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’a yatirim yapan herkesin kazançli çikacagini söyledi.

Yapilan yatirimlarla Kocasinan’in cazibesini, imajini ve prestijini artirmaya yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, “Ihalelerden elde ettigimiz gelir, Kocasinan sakinlerinin yasam kalitesinin artmasina vesile olacaktir. Hem Kocasinan sakinlerine hem de tasinmazi alan vatandaslarimiza simdiden hayirli ugurlu olsun diyorum” seklinde konustu.

Ertugrulgazi Mahallesi’nde 10 adet villa arsasi, Beyazsehir Mahallesi’nde 3 adet konut alani, Kayabasi Mahallesi’nde 1 adet konut alani, Mithatpasa Mahallesi’nde 1 adet konut alani ile 1 adet ticaret ve konut arsasi olmak üzere toplam 16 tasinmaz satilacak. 8 Mart Sali Günü saat 14.00’de baslayacak olan ihaleye katilmak isteyenler; ihalelerle ilgili sartname ve ekleri Emlak Müdürlügü’nden temin edinilebilecegi, ayrica 0(352) 222 70 00 numarali telefondan ayrintili bilgi alinabilecegi kaydedildi.
Kaynak: İHA