Erzincan'da 112 Acil Çagri Hizmetlerine 2021 Yili Içerisinde Toplam 307 Bin 476 Adet Çagri Geldi

Erzincan’da 112 Acil Çagri Hizmetlerine 2021 yili içerisinde toplam 307 bin 476 adet çagri geldi.

Erzincan'da 112 Acil Çagri Hizmetlerine 2021 Yili Içerisinde Toplam 307 Bin 476 Adet Çagri Geldi
Erzincan’da 112 Acil Çagri Hizmetleri Il Koordinasyon Kurulu toplantisi ilgili kurum yöneticilerinin katilimlariyla gerçeklestirildi.

Düzenlenen toplantida, 112 Acil Çagri Merkezi Müdürü Metin Kuleli tarafindan sunum esliginde bilgiler verildikten sonra 112 numarasi altinda toplanarak tek numara üzerinden yürütülen Acil Çagri Hizmetleri ile ilgili genel degerlendirme yapildi ve kurumlar arasi koordinasyonu gerektiren konular görüsüldü.

Erzincan Valisi Mehmet Makas toplantida yaptigi konusmada, asilsiz çagrilarin baska acil durumlari aksattigini ve acil durumdaki kisilere yardimin geç ulasmasina sebep oldugunu belirterek vatandaslari bu konuda hassas davranmalarini ve 112’yi gereksiz yere mesgul etmemelerini istedi.

Konusmasinin devaminda 2021 yili içerisinde toplam 307 bin 476 adet çagrinin alindigini belirten Vali Makas, Acil Çagri Hizmetlerinin etkin, verimli ve hizli bir sekilde sunulmasi için ilgili birimler arasindaki isbirligi ve koordinasyonun saglikli bir sekilde sürdürülmesinin önemine deginerek, tüm katilimcilara çalismalarinda basarilar diledi.

Valilik toplanti salonunda düzenlenen toplantiya Il Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Hüsamettin Erol, AFAD Il Müdürü Kadir Çelik, Il Saglik Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik, 112 Acil Çagri Merkezi Müdürü Metin Kuleli ve ilgili kurum idarecileri katildi.

Kaynak: İHA