Koyun Otlatirken Kayaliklardan Düstü

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde bir vatandas koyun otlatirken yaklasik 10 metre yükseklikteki kayalardan asagiya düstü. Ayagi kirilan adam AFAD ve saglik ekiplerinin 2 saatlik çalismasi sonucu bulundugu yerden çikartildi.

Koyun Otlatirken Kayaliklardan Düstü
Olay, Düziçi ilçesi Alibozlu Köyü Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Islah (62) isimli bir vatandas sabah saatlerinde koyunlarini otlatmak için Sabun Çayi civarina geldi. Koyunlari otlarken kayaliklarin yaninda duran Ali Islah, dengesini kaybederek yaklasik 10 metre yükseklikteki kayaliklardan asagiya yuvarlandi. Ayagi kirildigi ögrenilen Islah, can havliyle oglu Ahmet Islah’a seslendi. Ahmet Islah’inda haber vermesi üzerine aile fertleri de kayaliklardan düsen Ali Islah’in yanina geldi. Aile fertleri ve köylülerin imkanlariyla bulundugu yerden çikarilamayan yarali adam için saglik ve AFAD ekiplerinden destek istendi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine saglik ekipleri Ali Islah’in yanina inerek ilk müdahaleyi yapti. Daha sonra yarali adam saglik ve AFAD ekipleri tarafindan köylülerinde destegi ile düstügü yerden yaklasik 2 saatlik çalisma sonunda kurtarildi.

Olay yerinde hazir bekletilen ambulansla Düziçi Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Ali Islah’in saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA