Yazilim Dünyasinin Kalbi Gaziantep'te Atacak

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nin (GAOSB) ortak girisimi olan OSB TEKNOKENT, düzenledigi “Yazilim Bulusmalari” etkinligi ile yazilim ekosisteminin paydaslarini Gaziantep’te bir araya getiriyor. Etkinlik kapsaminda; yazilim dünyasinin dününde kalanlar, bugün yasananlar ve enformasyon çaginin geleceginin olusturulmasinda yapilmasi gerekenler, konunun uzmanlari tarafindan masaya yatirilacak.

Yazilim Dünyasinin Kalbi Gaziantep'te Atacak
OSB TEKNOKENT tarafindan düzenlenen “Yazilim Bulusmalari” etkinligi, yazilim özelinde genis iletisim ve is birligi aglarinin bulusacagi bir etkinlik olma özelligini tasiyor. Yazilim sektörünün paydaslarinin katkilari ile yapilacak etkinlikte, yeni projeler gelistirmek için atölye çalismalari da gelistirilecek. Etkinlik kapsaminda, yurtiçi ve yurtdisindan katilan 20’nin üzerinde davetli konusmaci bilgi ve deneyimlerini paylasacak. Gerçeklestirilecek panellerde; web ve mobil uygulamalardan, endüstriyel uygulamalara, oyun gelistirme süreçlerinden e-ticaret ve dijital dönüsüme kadar yazilim dünyasinin mutfagi, yatirim firsatlari ve ürün/teknoloji trendleri üzerinde tartismalar yapilacak.

Teknoloji tabanli kuruluslar bu etkinlikte bulusacak

Etkinligin paydaslari arasinda; start-up yatirimlari için yeni adaylari arayan; “Kalyon Ventures Capital, yazilim yetenek yönetimi konusunda uluslararasi bir aga sahip olan; “Kodluyoruz”, oyun ekosisteminin en önemli kesisim noktalarindan birisi olan “Mobidictum”, e-ticaret ve dijital pazarlama kuluçka merkezi olan; “E-Kaldiraç”in yani sira Gaziantep Bilisimci Is Adamlari Dernegi; “GABIAD”, Gaziantep Subesi Bilgisayar Mühendisleri Odasi, “The Game Circle”, “Fig Bilgi Islem” gibi, yaptigi basarili çalismalar ile öne çikan kuruluslar yer aliyor.

Kayitlar çevrimiçi olarak yapilacak

Yazilim sektörüne katma deger saglayacak bir bulusma olarak tasarlanan etkinlige katilim ücretsiz olup, kayitlar; osbteknokent.com.tr/yazilimbulusmalari adresi üzerinden online olarak yapilabiliyor. Yazilim Bulusmalari” etkinligi 26 Mart 2021 Cumartesi günü Sehitkamil Kültür Merkezinde gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA