Didim Belediyesi Ilçedeki Çalismalarini Sürdürüyor

Didim Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan kentin dört bir yaninda gerçeklestirilen çalismalar sürüyor. Ekiplerin çalismalari gerçeklestirdigi bölgelere giderek incelemelerde bulunan Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, "Didim için, Didimliler için çalismayi sürdürecegiz" dedi.

Didim Belediyesi Ilçedeki Çalismalarini Sürdürüyor


Didim Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü tarafindan kentin dört bir yaninda gerçeklestirilen altyapi, onarim ve yapim çalismalari hiz kesmeden devam ediyor.

Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’in talimati ile turizm sezonu öncesinde çalismalarini arttiran ekipler, yerli ve yabanci turistlerin gözde noktalari arasinda bulunan Manastir Koyu’nda kilit parke tasi döseme islemine basladi.

Ekipler ayni zamanda, Didim’in ana arter rotalari arasinda bulunan ve binlerce yurttasin her gün kullandigi Vatan Caddesi üzerinde kilit parke, kaldirim, otopark ve orta refüj çalismalarinda sona geldi. Ekiplerin hummali çalismasi sonucu hizla bitirilen çalismalar sebebiyle bölgede yasayan vatandaslar, Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’a ve ekiplere tesekkür etti.

Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay ve Belediye Baskan Yardimcisi Zeynel Sener, Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan çalismalarin sürdürüldügü bölgeleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi alan Baskan Atabay, "Didimimizin dört bir yaninda çalismalarimiz sürüyor. Her birimimiz gibi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz de Didimliler için gecelerini gündüzlerine katarak çalisiyor, kentimizi daha güzel ve yasanilabilir bir hale getiriyor. Ekiplerimiz hizmetlerinden dolayi, Vatandaslarimiza da desteklerinden dolayi tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA