Baskan Tekin, Huzurevi'nde Yaslilarla Bir Araya Geldi

Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin, Huzurevi’ne gerçeklestirdigi ziyarette, yaslilar için “Onlar bizim hafizamiz ve saadet kaynagimizdir” dedi.

Baskan Tekin, Huzurevi'nde Yaslilarla Bir Araya Geldi
Bilecik’in Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin, AK Parti Ilçe Baskani Ismail Soydan ile birlikte Yaslilar Haftasi münasebetiyle Pazaryeri Huzurevi’ne ziyaret gerçeklestirdi. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Baskan Tekin, ihtiyaçlari olup olmadigini sorarak isteklerini dinledi.

“Onlar bizim hafizamiz ve saadet kaynagimizdir”

Kusaklar arasi gönül köprülerinin iyi bir sekilde kurulmasi için yaslilari ziyaret etmenin önemli oldugunu vurgulayan, Baskan Tekin, konuya ilgin yaptigi açiklamada, “Toplumun kalitesi ve dayanikliligi yasli vatandaslara gösterilen özen ve saygi ile ölçülür. Bir milletin atalari ile gençleri arasindaki köprü ne kadar saglam olursa, gelecegi de o kadar güçlü olur.

Sunu çok açik bir sekilde bilmeliyiz ki, onlar bizim hafizamiz ve saadet kaynagimizdir. Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandigimiz, toplumumuzun rehberleri olan büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda degil yilin her gününde hatirlayarak onlarla birlikte oldugumuzu onlara hissettirmeye çalisiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA