Selçuklu Belediyesi Personelinden Kan Bagisina Destek

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye personeli, Kizilay Kan Merkezi tarafindan yürütülen kan bagisi kampanyasina destek verdi.

Selçuklu Belediyesi Personelinden Kan Bagisina Destek
Selçuklu Belediye personeli, Kizilay Kan Merkezi tarafindan yürütülen kan bagisi kampanyasina destek olmak için kan bagisinda bulundu. Selçuklu Belediyesi hizmet binasinda gerçeklestirilen kan bagisi kampanyasina personelin yani sira vatandaslarda yogun ilgi gösterdi. Kan bagisinin saglik açisindan faydali oldugu bilinirken belediye hizmet binasina kurulan stantlarda gerekli tetkikleri yapildiktan sonra kan vermesine engel teskil edecek herhangi bir rahatsizligi bulunmayan gönüllü personel ve vatandaslardan doktor kontrolünde kan alindi. Toplanan kanlar ihtiyaç sahiplerine ulastirilacak.

Önemli bir sosyal sorumluluk projesi olan kan bagisi pandemi döneminde de önemini bir kez daha gösterdi. Selçuklu Belediyesi periyodik olarak Kizilay tarafindan düzenlenen bagis etkinliklerine destek oluyor.

“Kan bagisi, önemli bir sosyal sorumluluk vazifesi”

Kan bagisina duyarsiz kalmadiklari için vatandaslara ve belediye personeline tesekkür eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Kan bagisi önemli bir sosyal sorumluluk görevidir. Selçuklu Belediyesi olarak ihtiyacin oldugu her platforma destek oluyoruz. Kan bagisi da bizim önemli gördügümüz bir konu. Bu anlamda Kizilay Kan Merkezi ile ortaklasa belirli periyotlarda kan bagisi kampanyalari düzenliyoruz. Kan bagisinda bulunmak hem kendi sagligimiz için hem de hayati öneme sahip olan bir sosyal sorumluluktur. Verilen bir ünite kan onlarca insanin hayatini kurtarabilir. Selçuklu Belediyesi olarak kan bagisi kampanyasina verdigimiz destek bundan sonrada devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA