Miniklerin Yaslilar Haftasi Etkinligi Begeni Topladi

Yozgat’in Akdagmadeni ilçesinde Bizim Ev Kres ve Gündüz Bakim Evinde 18-26 Mart arasinda kutlanan Yaslilar Haftasi dolayisiyla minik ögrencilerin ögretmenleri esliginde düzenledikleri “Gençligin güzel bir yüzü, ihtiyarligin bir ruhu vardir” temali gösteri, izleyenlerden tam not aldi.

Miniklerin Yaslilar Haftasi Etkinligi Begeni Topladi
Akdagmadeni Belediyesi’ne bagli Bizim Ev Kres ve Gündüz Bakim Evinde egitim gören minik ögrenciler, ögretmenleri esliginde düzenledikleri gösteride yaslilar gibi giyinerek, onlar gibi davranmaya çalisti. Ögrencilere yaslilarin öneminin anlatilmaya çalisildigi gösteride ögrenciler yaslilara saygiyi eglenerek ögrendiler.

Kreste düzenlenen etkinlige katilan Akdagmadeni Belediye Baskani Nezih Yalçin, “Kisa bir süre önce açilisini gerçeklestirdigimiz Bizim Ev Kres ve Gündüz Bakim Evinde miniklerin günleri dolu dolu geçiyor. Eglenirken ögrenen ögrenciler, her gün farkli bir etkinlik ve birbirinden eglenceli dersleriyle gelecege hazirlaniyor. Çocuklarimiz için gençlerimiz için durmak bilmeden çalismaya onlara güzel bir gelecek hazirlayan projelerimizi gerçeklestirmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA